Jedlý papier tenký (3,30€)
Má hrúbku 0,3 mm. Môže presvitať. Má neutrálnu chuť. Pri aplikácii na tortu je potrebné použiť decorgel. Následne odporúčame zľahka pretrieť aj vrchnú stranu obrázka decorgelom. Dá sa jemne ohýbať. Možno ho umiestniť na poťahovú hmotu, stuhnutú bielu čokoládu alebo želatínu. Trvanlivosť je 18 mesiacov v uzatvorenom obale.
Jedlý papier hrubý (4,90€)
Má hrúbku 0,7 mm. Nepresvitá. Tlač na hrubú oblátku je krajšia ako na tenkú. Má neutrálnu chuť. Pri aplikácii na tortu je potrebné použiť decorgel. Následne odporúčame zľahka pretrieť aj vrchnú stranu obrázka decorgelom. Možno ho umiestniť na poťahovú hmotu, stuhnutú bielu čokoládu, želatínu a tuhší maslový krém. Trvanlivosť je 18 mesiacov v uzatvorenom obale.
Tlač na fondán (5,90€)
Tenká vrstva fondánu umiestnená na podkladovej fólii. Má hrúbku 0,7 mm. Nepresvitá. Má jemne nasladlú chuť. Tlač na fondáne je krajšia ako na tenkej alebo hrubej oblátke. Možno ho umiestniť na poťahovú hmotu, stuhnutú bielu čokoládu, želatínu a tuhší maslový krém. Nie je potrebné použiť decorgel. Po ponechaní na vzduchu začne tuhnúť. Trvanlivosť je 14 dní v uzatvorenom obale.
DecorPlus (5,50€)
Podobná tlač ako na fondán. Má hrúbku 0,55 mm. Nepresvitá. Má jemne nasladlú chuť a krásne vonia po vanilke. Tlač na DecorPlus je kvalitnejšia ako na tenkej alebo hrubej oblátke. Možno ho umiestniť na poťahovú hmotu, stuhnutú bielu čokoládu, želatínu a tuhší maslový krém. Nie je potrebné použiť decorgel. Dá sa ohýbať a aj rolovať. Trvanlivosť 30 dní v uzatvorenom obale.